Nyhetssvep vecka 48

Fredag igen alltså!

Nyhetssvepet

Till att börja med vill vi åter påminna om Prisjakts omröstning för Årets nätbutik! Tycker du också att vi är bäst? Gå in och rösta på oss! 😀

Vi vill också passa på att påminna om att vi för närvarande har en tävling på Sweclockers.com, med fem olika prispaket. Första pris är ett kit med Vera Lite, tre brytare och en Aeon Multisensor! In och tävla! Tävlingen pågår fram till och med 1 December.

Vi har den närmaste tiden fått in ett flertal gästblogginlägg som behandlar allt från Z-wave-kontrollers till VPN-server på Raspberry Pi! Vi hoppas få in fler sådana den närmaste tiden! Har du alltid drömt om att bli teknikbloggare? Hör av dig till oss! 🙂

På produktsidan har vi fått in ett flertal nyheter, bland annat material för elinstallationer. Vi har till och med skapat en helt ny underkategori för detta! Vi har också fått in några nya relän som kan användas i dina elektronikprojekt!

Inte mycket till intressant Raspberry Pi-nyheter denna veckan tyvärr, men lite ska vi väl kunna få ihop!?

Här är en Kickstarter-kampanj för en tablet baserad på Raspberry Pi, Raspitab, som såklart är lätt att modda själv! Denna är baserad på en egendesignad PCB som använder RPi Compute Module.

En annan Kickstarter erbjuder en  i2c-ansluten orienterings-påbyggnad för Raspberry Pi. Den har accelerometer, gyroskop och magnetometer för att kunna avgöra rotation, rörelse med mera.

Det var allt för denna vecka, ha en trevlig helg! 😀

Kommentera