Vem är Anna Ekberg Book?

Vad gör du hela dagarna?

Det är väldigt varierande!

I första hand sköter jag allt som har med ekonomi att göra. Dessutom är jag inköpsansvarig så jag beställer de flesta produkter, förhandlar priser med tillverkare, sköter företagssamarbeten samt fixar kampanjer och marknadsföring.

Senaste åren har jag även haft hand om vår ISO-certifiering, visste ni att m är både miljö- och kvalitetscertifierade?

Vad är det bästa med att jobba på m.nu?

Att ingen dag är den andra lik! Jag gör många helt olika saker och lär mig nya saker hela tiden. Det är även väldigt självständigt med mycket frihet.

Det är också väldigt roligt när vi tar in helt nya produkter och de direkt säljer slut eller att kunderna verkligen uppskattar dem.

Mina trevliga kollegor är också en stor fördel, samt pingisbordet och det goda kaffet!

Har du någon rolig anekdot från din tid på m.nu?

Vi har fått lite saker vi inte riktigt räknat med. T .ex. ett par prima lederhosen, en badboll och matleverans till Subway för att nämna några.

Något av det första jag gjorde när jag började på m var att jag råkade skicka en större summa pengar till okänt kinesiskt företag! Som tur var fick vi tillbaka dem utan allt för stora problem.

Vilken är din favoritprodukt på m?

Det är svårt att bara välja en, jag gillar verkligen hela Xiaomis serie Aqara! De är väldigt stilrena och minimalistiska.

Sen vårt nya märke Nedis. Är en perfekt inkörsport till smarta hemmet och något som alla kan använda. Speciellt gillar jag filamentlamporna, jag har redan köpt hem några stycken.

Vad händer framåt?

Vi har en massa nya spännande produkter på väg in från bland annat från Sunricher, som t.ex. små inbyggnadsbrytare för Zigbee.

Vi har även under sommaren fått in nya lampor från Philips Hue och kommer kraftigt utöka sortimentet under hösten.

Avslutningsvis, vem är Anna och vem är Anna?

Anna E.B på ekonomiavdelningen
Anna S på supporten

Lämna ett svar