Vem är Peter?

Vad gör du hela dagarna?

Först och främst packar jag alla ordrar tillsammans med Åsa.

Annars blir det en salig blandning: Jag är skyddsombud på m, hanterar inleveranser och returer, främste korrekturläsare av nyhetsbreven, förste kaffemaskinist samt har hand om vårt framgångsrika V75-bolag!

Sist men inte minst sköter jag i princip all statistik. Viktig som oviktig. T.ex. antalet felplock vi gjort och inbördes möten i pingisen.

Vad är det bästa med att jobba på m.nu?

Jadu, det blir lätt floskler här, men det måste nog vara att det är så flexibelt och att chefen och kollegorna är så trevliga.

Har du någon rolig anekdot från din tid på m.nu?

Jo, det var nog en jul eller påsk när vi hade stor kampanj och fyllde flera burar med paket. Posten brukar alltid komma med en lastbil för att kunna få med sig burarna men denna gång kom postgubben av någon anledning med en liten bil.

Resultatet blev att han fick stå och lasta över alla paket för hand medan vi tog en fika.

Vilken är din favoritprodukt på m?

Jag har väl ingen favoritprodukt direkt men ur packningssynpunkt måste det nog vara Znet Lite v2 för den passar verkligen optimalt i vår vanligaste kartong. Det är som om kartongen var gjord för den!

Vilken produkt tycker du minst om?

Hehe, silikonslangen utan tvekan. Den trasslar och har sig. Dessutom är den en riktig skitgris! Samlar på sig damm och smuts som jag vet inte vad. Att jag dessutom alltid råkar vara den som får de ordrarna gör ju inte saken bättre.

Avslutningsvis, har du något övrigt du vill tipsa om?

Mja, det skulle vara ett tips till nya speditörer i så fall: banka ordentligt på dörren! Ringklockan som Erik K har byggt funkar nämligen lite som den själv vill…

Sen har vi ju det perfekta kaffet förstås. Kommer ni förbi och hämtar upp er order får ni stanna lite extra och be om Peters vakna-till-kopp. En kopp med extra mycket bönor och en liten skvätt mjölk.

Lämna ett svar