Vi startade den här bloggen för lite mer än två månader sedan, 1 September. Sedan dess har vi hunnit fylla på med mycket information och guider, men våra kunder vill ha mer (tror vi)! 😀

Därför fick vi en idé, vad sägs om att låta våra kunder skicka in material till oss, som vi sedan publicerar på bloggen? I utbyte kan vi erbjuda rabatt på framtida ordrar efter överenskommelse, t.ex. 10-15%.

Upplägg

Om det är ett första gästinlägg får bloggaren gärna inleda med en kort introduktion där denne beskriver sin erfarenhetsnivå inom ämnet som inlägget handlar om. Därefter skriver man text, med ungefär samma upplägg som vi har i dagsläget.

Förslag på material kan vara guider, hur man går tillväga för att göra något (kan vara enkelt såväl som svårt så länge stegen är väl beskrivna). Test av våra produkter är också intressant, exempelvis genomgångar av interface på Z-Wave-kontrollers, antingen med text och bilder eller som en videogenomgång.

Vi vill dock att materialet man vill lägga upp inte finns publicerat någon annanstans.

Kanske du har ett litet byggprojekt på gång med Raspberry Pi? Dokumentera hela processen och skriv om stegen, sånt älskar vi 😉

Vi har ingen aning om alla möjliga saker man skulle kunna lägga upp här, så kom med förslag!

Men måste man inte vara, typ, asbra på att skriva?

Njä, det är inte det viktigaste. Huvudsaken är att man kan beskriva det man gör på ett förståeligt sätt. Eventuella språkfel med mera skulle vi kunna rätta innan inläggen läggs upp.

Hur gör man?

Börja med att maila oss på info [snabel-a] m.nu och kolla med oss så att det du tänkt skriva är något som vi kan tänka oss att lägga upp.

När du skriver kan det vara svårt att veta hur långt inlägget ska vara. “Kvalitet framför kvantitet” är en bra princip att följa, men som exempel kan nämnas detta inlägg som är rätt bra längd (men inte innehåller några bilder). Längre inlägg går såklart också bra, men kan då i vissa fall behöva delas upp i fler inlägg.