Idag tänkte vi lyfta fram ett nygammalt varumärke här på m punkt nu! Nämligen Neo Coolcam!

Vi har länge salufört deras siren som varit en trevlig bekantskap men vi har sedan någon månad tillbaka kontakt med fabriken och kan köpa från hela sortimentet till riktigt bra priser och det gynnar självklart dig som kund också!

Pluggen

Om vi börjar med storsäljaren, deras plug-in relä, så har det varit succé sen vi tog in den i sortimentet. Och det är lätt att förstå varför! Liten, smidig, med god kompabilitet till de flesta styrenheter och riktigt konkurrenskraftigt pris är den en självklart kandidat i allas smarta hem!

Håller den då? Vi har de senaste veckorna hårdtestat den med över 5000 från/tillslag och ännu så fungerar den som en klocka! Vi kommer fortsätta ha den på test några veckor till, men ser inga tecken på utmattning ännu.

Ett bevis på en riktigt väldesignad plugg är när man kan få ner två stycken bredvid varandra i ett vanligt grenuttag. Trevligt!

Man kan tydligt se vart de fått sin inspiration ifrån. Fibaro till höger, Neo Coolcam till vänster

Rörelsesensorn

Rörelsesensorn från Neo är även den en trevlig bekantskap! Den är liten jämfört med konkurrensen, samtidigt som den innehåller massa smarta sensorer. Vad sägs om både rörelsesensor, ljussensor och temperatursensor i samma paket!? Och allt till ett mycket attraktivt pris!

Jämförelse mellan (fr.v) Fibaros Rörelsesensor, Neo Coolcam samt Aeotec Tri-Sensor

Dörr/Fönstersensorn

Utnämnd av oss till Sveriges mest prisvärda Dörr/Fönstersensor säger det mesta om denna produkt. En enkel magnetbrytare med ett attraktivt pris helt enkelt!

Använd den för att kolla om en dörr eller ett fönster står öppet, eller varför inte sätta den på barskåpet så tonåringarna inte är där och lånar drickat i smyg?!

Lägger sig storleksmässigt mellan klassledaren Fibaro och den tidigare lågpriskungen från Telldus.

Sirenen

Och vi har sparat vår trotjänare till sist! Neo Coolcam Siren.

Batteridriven siren som är mycket lätt att placera där den behövs som bäst. Starkt ljud på upp till 100dB och 10 olika ljudsignaler gör att den fungerar lika bra som avskräckande exempel för inbrottstjuvar, som ringklocka eller varning vid till exempel en vattenläcka.