Vad gör du hela dagarna?

Min primära uppgift är att packa alla inkommande ordrar tillsammans med Peter.

Men annars gör jag massor med olika saker. Till exempel bygger alla våra egenproducerade produkter, har hand om inleveranser och hanterar returer.

Sist men inte minst är det alltid jag som startar radion när jag kommer på morgonen!

Vad är det bästa med att jobba på m.nu?

Vilken svår fråga! Jag har varit här i snart 10 år men aldrig riktigt funderat på det.

Men det är nog framförallt att det är så självständigt arbete där man har mycket eget ansvar över vad och när man gör saker. Dessutom är det ett litet företag där man får vara med och prova på alla delar i verksamheten.

Sen är vi ett bra gäng med roliga kollegor, vilket självklart bidrar till att man trivts i alla år.

Har du någon rolig anekdot från din tid på m.nu?

Det finns många roliga anekdoter genom åren.

Till exempel så var jag m.nus första anställda och spenderade de 5 första åren i Eriks privata källare där vi tillsammans drev hela företaget.

Vi har även den gången då vi råkade skicka 3 identiska paket till samma kund. Riktigt hur det gick till kommer jag inte ihåg, men kunden blev väldigt förvånad!

Dessutom har jag fått min egna packskola uppkallad efter mig av mina kollegor! Alla nyanställda och vikarier går igenom “Åsas packskola” så att paketen skall vara snygga och prydliga när de kommer fram till våra kära kunder. Det har även blivit ett skämt när man fått dåligt packade paket från andra ställen så brukar vi säga att “de som packade detta paket har minsann inte gått i Åsas packskola!”

Vilken är din favoritprodukt på m?

Jag tror nog att jag väljer allt ur Adafruits sortiment. Jag tycker de är väldigt roliga att ta emot och packa upp på hyllan, men varför kan jag inte riktigt förklara.

Jag gillar även doften på alla våra LED slingor. Favoriten har tyvärr slutat säljas men hade artikelnumret “LED_CV”.

Vad händer framåt?

Semester! Det är inte långt kvar till semestern och det skall bli skönt att få lite ledigt och bara njuta.

Avslutningsvis, har du något övrigt du vill tipsa om?

Jadu, det är svårt. Kanske inte skall säga det, men om ni vill reta oss som packar lite extra så skall ni köpa de stora Philips Hue-lamporna, t ex Adore som är helt omöjlig att packa på ett bra sätt.