Har ni missat vårt senaste tillskott på styrenhetssidan har ni missat något trevlig, nämligen FutureHome!

FutureHome kommer från vår lillebror Norge där de gjort stora rubriker senaste tiden. Som förstahandsvalet i nästan alla nyinstallationer och älskad av över 400 elfirmor har de i princip tagit över den Norska marknaden.

Nu skall de bryta sig in i Sverige och vi är stolta över att kunna vara en av få utvalda distributörer!

Varför FutureHome?

Vi på m punkt nu gillar FutureHome av flera anledningar. Dels för att de blandar de två största teknikerna för hemautomation just nu, Z-wave och ZigBee. Dels för att den känns stabil och är väl beprövad i vårt grannland. Dels för att den har ett lekfullt gränssnitt som känns rappt och tryggt.

Att den dessutom är väldigt konkurrenskraftigt prissatt och har ett brett utbud av kompatibla produkter, som hela tiden utökas, gör inte saken sämre.

Gränssnittet

Du möts direkt av en färggrann och informativ översikt över ditt hem. Något som är riktigt smart är att alla enheter av samma typ grupperas tillsammans, så du får plats med mer information på en begränsad yta och ser t ex direkt om någon dörr eller fönster är öppet!

Klickar du dig sedan vidare i varje kategori får du en snabb och tydlig överblick över alla enskilda enheter. Föredömligt tycker vi!

Och så här fortsätter det genomgående genom gränssnittet. Flik efter flik är noggrant designat med deras lätt lekfulla och stilistiska stil, men ger den informationen du behöver, där du behöver den.

Får du ett larm av något slag kommer det en helskärmsvarning som gör det omöjligt att missa. Där kan du välja att nollställa eller tysta alarmet. Snyggt, eller hur?

Hur vet jag vilka produkter som fungerar då?

I princip fungerar de allra flesta Z-wave och ZigBee produkter bra med den. Men vill man vara helt säker kan man antingen besöka http://products.futurehome.io/ där FutureHome själva listar alla produkter de testat, eller hålla utkik på vår sida efter “Works With FutureHome” ikonen:

Så vad väntar du på? Med vår generösa ångerrätt (öppna och använd fritt i 14 dagar) finns det egentligen ingen anledning att inte ge det ett försök! Vi lovar, ni kommer gilla den!