– eller som vi säger hemma – ”Vår sköna fläkt”.

Man kan aldrig ha för mycket av smarta saker i hemmet och senaste tillskottet är Xiaomis smarta fläkt som nu har fått en tillfälligt plats i sovrummet. Temperaturgivaren från Netatmo som installerades för några dagar sedan skvallrar om temperaturer på 25-26 grader och det är dessutom 72% luftfuktighet. I detta läge blev Xiaomis smarta fläkt räddningen, den är dessutom ”portabel” och kan enkelt flyttas runt i huset och sprida behagligt svalka var vi än befinner oss.

Du tar kontrollen över fläkten enkelt med knapparna direkt på fläkten eller via appen “Xiaomi Home” som finns till både Android och iOS. Du kan ställa in 3 hastigheter, välja om den skall blåsa rakt fram eller  svepa från sida till sida, ställa in nattläge etc oavsett om du står precis bredvid den eller vill ligga kvar i sängen!

Fick dessutom ok från stilpolisen i hemmet, som snabbt insåg att en behagligt svalkande bris från den sköna fläkten överväger istället för att gömmas undan som mycket annat av vår hemautomation.

Investering: 8 minuter inkl App och 2 skruvar,  prislappen är knappt mätbar i förhållande till vad du får ut av den – värt varenda krona.

Och vill ni ha en ännu mer portabel fläkt med lika smarta funktioner kan vi starkt rekommendera storebrodern 2S med ett inbyggt batteri på hela 20 timmar! Så nu kan du till och med ta med dig fläkten till golfbanan!